Jouw verbouwpremie voor ramen en deuren!

Jouw verbouwpremie voor ramen en deuren!

Verbouwen? “You love it, or you hate it!” Terwijl sommigen al met de handen in het haar zitten bij het uitspreken van het woord “renovatie”, zijn anderen alvast in hun nopjes om het volgend spannend project te realiseren. En het extra stof nemen ze er graag bij.

Meer dan alleen de ongemakken, zien we dat een renovatie van je huis vaak broodnodig is om te voldoen aan goede isolatienormen en op die manier die hardnekkige hoge energiefacturen naar beneden te halen.

 

Verzacht de financiële pijn

Wat je er ook van vindt, de Vlaamse overheid voorziet een verbouwpremie om alvast de “financiële pijn” van een verbouwing te verzachten. Al is het soms een wirwar aan voorwaarden en vergt het wat opzoekingswerk, het is vast en zeker de moeite om te onderzoeken of jouw renovatieproject hiervoor in aanmerking komt.

Wens je nieuwe ramen en deuren, dan hebben we goed nieuws voor jou. Bij het afbreken en plaatsen van ramen en deuren met hoogrendementsbeglazing zoals hoogrendementsglas, transparante kunststofplaten (polycarbonaat) of lichtkoepels doet de Vlaamse overheid een financiële duit in het zakje. En, alle beetjes helpen, toch?

 

Door het bos de bomen zien dankzij je Beliteam-adviseur

Vooraleer de euforie toeslaat, raden we je aan alle voorwaarden goed door te nemen. Zo dient het gebouw minstens 15 jaar oud te zijn om in aanmerking te komen voor de verbouwpremie en gaat het om renovatiewerken of realisaties van een nieuwe woning door herbestemming, uitgevoerd door een erkende aannemer. Alle uitleg hierover vind je makkelijk opgesomd via Mijn VerbouwPremie voor ramen en deuren | Vlaanderen.be.

En als je aan de slag wil, is er een handige simulator die voor jou in concrete cijfers weergeeft hoeveel euro’s er op je bankrekening bijkomen.

Zie je door het bos de bomen niet meer? Geen nood. Maak een afspraak met één van onze adviseurs van het Beliteam. Ze zijn goed op de hoogte van de premies die gelden in jouw streek. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms te Asse, Sint-Pieters-Leeuw en Aalst of wij komen bij jouw thuis.

Overzicht van je premies

Belisol heeft daarnaast nog een handige subsidietool waarbij je makkelijk ontdekt welke andere premies en leningen voor jou van toepassing zijn wanneer je wenst te renoveren.

Naast subsidies voor ramen en deuren zijn er ook premies voor isolaties, zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen. De rekentool is een vereenvoudigde simulatie en volgt de overheidsinformatie op de voet.

Warmte binnen, koude buiten aub!

Met een paar honderden euro’s aan premies is het alvast een extra duwtje in de rug, op weg naar de oplossing om de hoge energiefacturen de kop in te drukken. Want dankzij de kwaliteitsramen en deuren van het Beliteam hou je gegarandeerd de koude buiten, zorg je voor een warme thuis en een schappelijk energiefactuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *